HTML

eGEK fESZTIVÁL 4.0

a méltán világhírű egek fesztivál immáron negyedszer kerül megrendezésre.. szigorúan önszerveződő, ingyenes, és egek

Friss topikok

  • marci szabo: Remek, Dávid, minden szavad arany! Mobilnetet en viszek, a tobbi feladatra még le tud csapni más.... (2011.08.22. 18:48) Egek Guide
  • marcagi ferike: Kedves Marci!! plakátművészete érezhetően fejlődik!! egyre kifinomultabb technikákkal juttatja kif... (2011.06.12. 13:05) uj plakat

Linkblog

Egek Guide

2011.08.22. 17:27 egekfesztivál4.0

EGEK FESZTIVÁL 2011

AUG. 25-28
Badacsonytomaj

(a bejegyzés alján találjátok azt, amire szüksége van még a fesztiválnak, kérlek olvassátok el)

KONYHA:

Szeretnénk, ha idén mindenki számára meg tudnánk oldani az étkezést a fesztivál határain belül, hogy ne kelljen minden nap boltba mennetek. Ha jól csináljuk, ez segít zöldebbé is tenni ezt a pár napot. A terv az, hogy lesz napijegy, amiből finanszírozunk mindenkinek:

- napi egy meleg kaját

- reggelire kenyeret, zöldséget és felvágottat (parizer)

- gyümölcsöt

A napi jegy kötelező jellegű, amivel szeretnénk arra is ösztönözni titeket, hogy ne vásároljatok magatoknak a boltban. Ha emellett hoztok kaját, kérjük figyeljetek rá, hogy lehetőleg ne legyen túlcsomagolt, sokezer kilométert utaztatott cucc. Egész nap lesz hűtött gyümölcs és zöldség, amit a helyi termelőktől szerzünk be, és amiből annyit ehettek, amennyit akartok. Végül, még arra is gondoltunk, hogy lesz egy stand, ahol ebédidőben melegszendvicset sütünk, amit anyagáron megvehettek. Ehhez a projekthez jelentkezőket és eszközöket keresünk. 

 Fontos, hogy hozzatok magatoknak tányért, evőeszközt és poharat!

 

KOCSMA: 

Egész nap üzemel majd egy pult, hideg piával. Lesz fehér- és vörösbor, sör illetve szóda. A pia ára nincs benne a napijegyben, ezért külön - poharanként / üvegenként - kell majd fizetnetek. Viszont szeretnénk megkérni titeket, hogy otthonról ne hozzatok se bort, se sört. A rövidital azonban magatoknak kell megoldanotok.

Fontos, hogy hozzatok magatoknak egy bögrét és egy feleses poharat!

 

ZUHANYZÁS: 

Mivel rendszeresen vízhiány alakul ki a fesztivál végére, ezért idén az a terv, hogy mindenkinek 1 zuhanyzási lehetősége van a házban, a többire pedig ott a strandon lévő zuhany és a Balaton. Ha ez nagyon nem működik, akkor változtatunk rajta.

TELEKOCSI:

Szeretnénk, ha minden kocsit maximálisan kihasználnánk, ezért aki kocsival érkezik, az ennek a posztnak a kommentjei között jelezze, hogy hány üres helye van, illetve, hogy mennyi plusz csomagot tud lehozni. Akinek pedig hely kell, az vegye fel a kapcsolatot a sofőrökkel.

 DEKORÁCIÓ:

Idén nem jut annyi energiánk erre, mint korábban, szóval kérek mindenkit, ha van valamilyen ötlete vagy eszköze, akkor vegye a fáradtságot, és csináljon valamilyen dekorációt, vagy hozza le a szükséges kellékeket, és majd közösen megcsináljuk. Elsősorban a fákat és a kertet akarjuk egy kicsit feldobni, szóval mindenféle színes textília, zászló, égősor, mécses, fáklya, transzparens, lampion stb. előnyben. Annyira lesz hangulatos, amennyi energiát szántok rá.

PROGRAMOK:

Még nem állt össze a teljes program, sokaknak van sokféle ötlete; beszélgetések, workshopok, játékok - ezzel már több poszt foglalkozott. Nagyon örülnénk, ha mindenki egy kicsit törné a fejét, és előállna valamivel, legyen az bármilyen apróság. Pl. ha tudsz sakkozni, hozz le egy (két) táblát, és valamelyik délután tarts egy bajnokságot, vagy ha értesz a faragáshoz, hozz pár eszközt és mutasd meg a többieknek az alapokat, de ha foglalkoztat valamilyen kérdés, azt is tematizálhatod és szervezhetsz róla egy beszélgetést. Mindemellett a fesztivál irányadó témája idén az, hogy, miért érdemes Magyarországon maradni, ahelyett, hogy külföldön rendeznénk be az életünket. Ti mit gondoltok?

SZÁLLÁS: 

A szokásos sátrazós rendszer. Ajánlott napernyőt vagy ponyvát hozni, mert árnyék nélkül a 35+ fokban nem lesz sok nyugalmad.

 

!! Amiben a segítségeteket kérjük: !!

Szükségünk lenne:

 

- visszajelzésre, hogy jöttök-e! (vagy itt vagy levél ide: egekfesztival4@indamail.hu)

- egy kisebb hűtőre, és valakire, aki segít leszállítani (írjon kommentet vagy levelet: lommelinn kukac gmail.com) 

- melegszendvics sütőre

- valamire, ami árnyékot ad (nagy ponyva vagy sátor vagy ilyesmi)

- kemping- / műanyagasztalra

- fáklyára!, hosszabbítóra!, elosztóra!, filctollra, táblára, textilre, kötelekre, papírokra (amit meg kell vennünk, az a napijegy árát növeli sajnos)

- mobilnetre

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://egekfesztival4.blog.hu/api/trackback/id/tr723171527

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

marci szabo 2011.08.22. 18:48:28

Remek, Dávid, minden szavad arany!

Mobilnetet en viszek, a tobbi feladatra még le tud csapni más.

Marci
süti beállítások módosítása