HTML

eGEK fESZTIVÁL 4.0

a méltán világhírű egek fesztivál immáron negyedszer kerül megrendezésre.. szigorúan önszerveződő, ingyenes, és egek

Friss topikok

  • marci szabo: Remek, Dávid, minden szavad arany! Mobilnetet en viszek, a tobbi feladatra még le tud csapni más.... (2011.08.22. 18:48) Egek Guide
  • marcagi ferike: Kedves Marci!! plakátművészete érezhetően fejlődik!! egyre kifinomultabb technikákkal juttatja kif... (2011.06.12. 13:05) uj plakat

Linkblog

Friss Hirek

2011.08.22. 16:58 marci szabo

HaLiHó

Az idei egek fesztivál témája az lesz, hogy "Amiért érdemes itthon maradni". Ezt tágan értelmezve olyan projektekről lesz szó, amit Magyarországon csinálunk, és amik itthon mutatnak előre és nem nyugatra vonzanak minket.

Szóval mindenki előre is gondolkozhat a témában, hozhat bármilyen programot, vitatémát, ötletet.

Természetesen a témához nem kapcsolódó programok is lesznek, és bármilyen témában  szívesen látunk minden kezdeményezést. Már készülődik egy népdalkör, kontakt tánc műhely, lehet hogy lesz egy színdarab is stb. És persze mindenki aki ért valamihez, van valamilyen hobbija, bármi ötlete, program terve, az hozakodjon elő vele bártan.

És lesznek zenészek és hangszerek is, amiken bárki játszhat, de jó lenne, ha hoznátok még hangszereket is, hogy minél jobban lehessen majd jammelni. Ha valakinek valami jó társasjátéka, zsonglőr kellékei, bármije akad, ami  tovább színesíti a fesztivált, ne habozzon lehozni.

Köszi a szerveződést!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://egekfesztival4.blog.hu/api/trackback/id/tr703171464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása